De app Mijn Competitie is volledig vernieuwd en heet vanaf nu Mijn Volleybal. De app biedt je nog altijd snel, eenvoudig en overzichtelijk alle informatie over het programma, de uitslagen en de standen van de volleybalcompetities. De vernieuwde app bevat ook een aantal uitbreidingen en andere aanpassingen.

De app biedt  nog altijd snel, eenvoudig en overzichtelijk alle informatie over het programma, de uitslagen en de standen van de volleybalcompetities. De vernieuwde versie bevat ook een aantal uitbreidingen en andere aanpassingen. Zo is de app voorzien van een nieuw, fris design en is het nu mogelijk om met behulp van een login diverse voorkeuren op te slaan. Hierdoor kunnen gebruikers teams, clubs en competities volgen en instellen waarvoor ze pushberichten willen ontvangen, zoals uitslagen en nieuwsberichten. Officials vinden in de nieuwe app ook hún persoonlijke programma terug. 

Functionaliteiten voor clubs 
In de Mijn Volleybal app kunnen gebruikers ook op de hoogte blijven van zowel landelijk als lokaal volleybalnieuws. Door nieuwsberichten van hun favoriete club in de app te lezen en pushberichten van hun favoriete club te ontvangen bijvoorbeeld. Hoe je dit als vereniging kunt regelen, lees je in de handleiding Mijn Volleybal app

In de nieuwe app is de zichtbaarheid van verenigingen ook vergroot door op diverse plekken, bijvoorbeeld bij het wedstrijdprogramma, het clublogo te tonen. Heeft de vereniging het logo ingevoerd in Sportlink, dan verschijnt dit logo automatisch in de app. Binnenkort wordt het voor clubs ook mogelijk pushnotificaties te versturen naar de mensen die desbetreffende club(s) als favoriet hebben gemarkeerd. Hierover informeren we onze clubs t.z.t.. 

Testgroep 
De app is ontwikkeld door TDE (design) en Tofra (techniek) en wordt net als zijn voorganger gratis aangeboden door de Nederlandse Volleybalbond. Een testgroep van ruim 250 gebruikers heeft de afgelopen maanden meegedacht over het design en de inrichting en de diverse betaversies uitgebreid getest. Mochten gebruikers toch onvolkomenheden aantreffen, dan kunnen ze dat in de app delen via de feedbackoptie op het tabblad 'Meer'. 

Updaten of downloaden 
Staat de app al op jouw telefoon? Mocht deze nog niet automatisch zijn geüpdatet, dan kun je dit zelf regelen via de Play Store of App Store.  

Staat de app nog niet op jouw telefoon? Download hem dan vandaag nog. Dat kan hier voor Android en hier voor iOs. 

FAQ Mijn Volleybal app 
Vragen over de app? De meest voorkomende vragen en de antwoorden hebben wij vast op een rijtje gezet. Lees ze hier. 

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn