NK Beach Indoor 2020, het aftellen is begonnen…

NK Beach Indoor 2020, het aftellen is begonnen…

Met minder dan zes weken te gaan komt het Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal alweer dichtbij. Van 3-5 januari wordt er in The Beach in Aalsmeer uitgemaakt wie zich de nieuwe Nederlandse indoorkampioenen mogen noemen. Een gemoedelijk zomersfeertje, maar dan gewoon de eerste week van januari. En het aftellen, dat is nu eindelijk begonnen!

Inmiddels traditiegetrouw organiseert The Beach in Aalsmeer het Nederlands kampioenschap Indoor. De beste Nederlandse beachvolleyballers doen hieraan mee. Een unicum, nergens in Europa wordt er een nationaal kampioenschap beachvolleybal in de winter georganiseerd.

Het is voor de Nederlandse teams een mooie opmaat naar een nieuw zomerseizoen. Bovendien een kans om zich tussentijds te meten met de nationale top. Een competitiemoment dat door veel spelers en speelsters omarmd wordt.  

Tijdens de vorige editie zagen honderden toeschouwers hoe local hero Sven Vismans samen met Jasper Bouter nipt verloor van de voormalig wereldkampioenen Robert Meeuwsen en Alexander Brouwer. Zullen zij dit jaar weer op het hoogste treetje staan, of zit er een verassing in het vat?

De vrouwen kenden dit zomerseizoen een verassend nieuwe Nederlands kampioen in Pleun Ypma (21 jaar) en Emma Piersma (19 jaar). Weten deze talenten dit in de oude bloemenveiling van Aalsmeer dunnetjes over te doen of zijn het toch weer de ervaren Joy Stubbe en Marleen van Iersel die zich mogen bekronen?

92 I9262

Kom kijken
Het wordt hoe dan ook een groot en gezellig volleybalfeest met veel spannende wedstrijden die je niet wilt missen!  Een mooie gelegenheid om het nieuwe jaar in te luiden. De kwalificatiewedstrijden worden op vrijdag 3 januari gespeeld. Op zaterdag begint het hoofdtoernooi, de finales zijn op zondag 5 januari.

De toegang is op vrijdag gratis, kaarten voor de zaterdag en zondag kosten € 5,00. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Side-events
Naast deze mooie en spannende wedstrijden worden de toeschouwers dit jaar ook getrakteerd op verschillende side-events. Zo is er een programma voor de kids met onder andere de Nevobo Join Volleybal Bus. Er zullen foodtrucks staan en er komen jeugdtoernooien en clinics waar je je voor in kunt schrijven. 

Houd voor alle actuele informatie de evenementpagina en de facebookpagina van het NK Beach Aalsmeer in de gaten.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×