Heb jij zin om samen met je vrienden, familie, collega’s of wie dan ook, maximaal te genieten van beachvolleybal? Dan hebben wij een geweldige aanbieding. Op zaterdag 13 en zondag 14 augustus kun je namelijk zelf beachvolleyballen met 50% korting bij het Summer Beach Volleyball Circuit én gratis topbeachvolleybal aanschouwen op het Nightwatch NK Beachvolleybal! Lees snel meer over dit grote beachvolleybalfeest en zorg dat je erbij bent.

Nightwatch NK Beachvolleybal Senioren 2022 12 t/m 14 augustus
Het einde van het Nederlandse Eredivisie beachvolleybalseizoen nadert en daarmee belanden we ook bij hét hoogtepunt van het seizoen, namelijk het Nightwatch NK Beachvolleybal! In combinatie met het Summer Beach Volleyball Circuit belooft dit weekend één groot beachvolleybalfeest te worden en jij moet erbij zijn.  

Aanschouw de Nederlandse beachvolleybaltoppers
Alle Nederlandse toppers reizen af naar Scheveningen om de onderlinge strijd aan te gaan in The Hague Beachstadium om de titel Nederlands kampioen beachvolleybal 2022! Vrijdag 12 augustus wordt er gespeeld om de laatste plekken van het hoofdtoernooi dat op zaterdag 13 augustus om 10.00 uur van start gaat. Zondag 14 augustus volgt in de vroege morgen de ontknoping, gevolgd door de finales die om 13.00 uur van start gaan. Ben jij erbij?

Memorial Frank van Overeem: zelf beachen met 50% korting
Naast dat je gratis topbeachvolleybal kunt aanschouwen op het prachtige strand van Scheveningen en het beachstadion, kun je tijdens dit NK-weekend ook zelf beachvolleyballen bij het Summer Beach Volleyball Circuit, op jouw niveau en met korting. Ter nagedachtenis van Frank van Overeem (overleden op 11 juni 2021), grondlegger van het beachvolleybal in Nederland, ontvangen deelnemers van het Summer Beach Volleyball Circuit 50% korting. Ook doneren we per deelnemer € 5,- aan de Stichting ALS Nederland, de ziekte waaraan Frank is overleden.

Op zondag 14 augustus zal er ook stilgestaan worden bij het overlijden van Frank.

Gebruik de code SBVCFRANK om de korting te verzilveren.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn