Het olympisch kwalificatietoernooi is nog maar net achter de rug en het volgende evenement staat alweer voor de deur. Van 13 t/m 23 september spelen de Lange Mannen het EK Volleybal in Rotterdam, Apeldoorn & Amsterdam. Speciaal voor de jonge volleybalfans is er nu een bijzondere actie.

2.000 vrijkaarten voor vrijdag 13 en zaterdag 14 september (Let op: Alle vrijkaarten zijn vergeven)
De Rabobank en de Nevobo lanceren voor het EK Volleybal de Rabobank Jeugdactie. Met deze actie kunnen 2.000 jongeren gratis het EK Volleybal bezoeken. Iedereen die op of na 1 januari 2000 geboren is, kan een vrijkaart bestellen. De kaarten zijn beschikbaar voor de wedstrijden op vrijdag 13 of zaterdag 14 september, wanneer de Lange Mannen in actie komen in Rotterdam Ahoy. Bekijk deze pagina voor meer informatie over het EK in Rotterdam.

Naast dat de Rabobank en de Nevobo met de actie jeugd willen betrekken bij het volleybal en de grote evenementen die in eigen land plaatsvinden, past de actie naadloos in de ambitie van de Rabobank om jeugd te inspireren met sport, bewegen en verenigen.

Ook voor nieuwe fans 
Naast dat de Rabobank en de Nevobo willen dat huidige leden van de wedstrijden kunnen genieten, is dit ook een kans om nieuwe fans een kijkje te geven in de volleybalwereld. De tickets zijn daarom zowel beschikbaar voor huidige volleyballers/volleybalsters, als voor nieuwe fans die in de leeftijdscategorie vallen. 

Deel dit bericht onder je jonge leden!
De tickets zijn te bestellen via deze pagina. Iedereen die in de leeftijdscategorie valt heeft recht op één ticket, maar er kunnen ook tickets voor vrienden/vriendinnen besteld worden. Per bestelling kunnen er maximaal vier tickets opgevraagd worden. In de ticketshop staat beschreven hoe het bestelproces precies werkt. Let op: op=op, dus deel het bericht snel!

Gave extra activiteiten
Naast de wedstrijden van de Lange Mannen zijn er in en om Ahoy nog veel meer activiteiten te beleven op 13 en 14 september. Op vrijdagavond wordt de talkshow Lange Mannen Live georganiseerd. Oud-internationals Jasper Diefenbach en Dirk Sparidans vertellen over hun weg naar de top, het leven als topvolleyballer en hun verwachtingen voor het Europees kampioenschap. Ook op zaterdag zijn er naast het volleybal nog veel meer sportactiviteiten, zoals een spronghoogtetest, een smartwall en verschillende eSports.

Lees hier meer over de side-events in Rotterdam. 

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×