In het Alfa-college Sportcentrum speelt Samen Lycurgus donderdagavond voor een plek bij de laatste acht in de CEV Cup. Tegenstander is SVG Lüneburg uit Duitsland. Active Living Orion speelt thuis tegen Murov Baku uit Azerbeidzjan voor een plek in de volgende ronde van de Challenge Cup. Over twee weken staan de returns in Duitsland en Azerbeidzjan op het programma.

Samen Lycurgus - SVG Lüneburg
Samen Lycurgus speelt in de achtste finale van de CEV Cup tegen het Duitse SVG Lüneburg van oud-Lycurgiaan Auke van de Kamp. In de 1/16 finales verloor Lüneburg het eerste duel tegen Dinamo Boekarest met 3-2, maar in de return verzekerde de ploeg zich van een plek in de achtste finales door in drie sets te winnen. Kaarten voor de wedstrijd in Groningen zijn hier verkrijgbaar. De return is dertien dagen later op woensdag 14 december in de LKH Arena in Lüneburg.

Active Living Orion - Murov Baku
In de achtste finale van de Challenge Cup speelt Active Living Orion vanavond tegen Murov Baku uit Azerbeidzjan. In de vorige ronde won de ploeg beide wedstrijden overtuigend van UVC Holding Graz. Wil je de wedstrijd in de SaZa Topsporthal in Doetinchem bijwonen? Koop dan hier je tickets. Op donderdag 15 december staat de return in Baku op het programma.

Programma
20.00 uur Samen Lycurgus - SVG Lüneburg
20.00 uur Active Living Orion - Murov Baku

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn