De Nevobo heeft enkele scenario’s geschetst voor hervatting van de competitie, afhankelijk van wanneer er groen licht gegeven wordt vanuit de overheid.

De competitie ligt al sinds 14 oktober stil en zal in dit kalenderjaar niet meer worden hervat. We hopen natuurlijk dat we snel weer op een veilige manier wedstrijden kunnen spelen. Het is nog onduidelijk wanneer dat zal zijn, maar de Nevobo heeft alvast drie scenario’s uitgewerkt voor het moment dat de competitie weer mag worden gespeeld. Afhankelijk van het moment van opstarten, zal de competitie uitgespeeld kunnen worden in een aangepaste opzet.

Deze aangepaste opzet is ook van toepassing op de najaars-halfjaarscompetitie. Ook deze wordt hervat/uitgespeeld vanaf januari, met behoud van de eerdere resultaten. Waarbij het in dit geval vanzelfsprekend gaat om de hele competitie die wordt uitgespeeld. Met een herindeling, welke nog verder wordt uitgewerkt, in maart.

De scenario’s zijn niet van toepassing op het hervatten van de Eredivisie, daarvoor zal de Nevobo andere plannen maken en binnenkort publiceren.

Foto: Fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn