Van 6 tot en met 12 januari 2020 spelen de Volleybaldames voor hun laatste kans op een startbewijs voor de Olympische Spelen van Tokio in Apeldoorn. Alleen de winnaar van het toernooi kwalificeert zich. Daar moet je dus bij zijn! Je kunt je nu aanmelden voor de voorinschrijving voor de front row tickets.

Wil je bovenop de actie zitten? Meld je dan aan om kans te maken op een plek op de eerste of tweede rij in Omnisport Apeldoorn.

Front row tickets bestellen: zo werkt het
Wanneer je je aanmeldt kom je op een mailinglijst terecht. Vervolgens krijg je zodra de verkoop start een e-mail waarin je een unieke ticketlink vindt. Daarmee kun je front row tickets voor het olympisch kwalificatietoernooi bemachtigen. 

Let op: Je voorinschrijving biedt geen garantie op front row tickets. Als je je inschrijft, ontvang je een link waarmee je als eerste de kans krijgt om front row tickets te bestellen. Op=op dus houd je mail goed in de gaten. 

>>Meld je hier aan voor de voorinschrijving<<

Ticketprijzen front row OKT
Front row tickets zijn te bestellen vanaf €25,- per stuk. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen per toernooifase. 

Overzicht Kosten Frontrow Okt

Uiterlijk begin november gaan de reguliere kaarten in de verkoop. Houd daarvoor volleybal.nl en onze social media-kanalen in de gaten

Programma olympisch kwalificatietoernooi 
Op dit moment is het speelschema nog niet bekend, maar op de dag dat wij jou de unieke ticketlink versturen, sturen we het programma mee. Je kunt dan direct voor de juiste speeldag en de juiste wedstrijden je tickets kopen. 

Foto: FotoHoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn