Dit paasweekend worden de laatste twee wedstrijden in de B-poule van de herencompetitie gespeeld. Simplex SSS heeft de kwalificatie voor de kwartfinales om het landskampioenschap binnen handbereik; één punt volstaat om de tweede plaats te garanderen.

BetCity Eredivisie Mannen
Simplex SSS heeft zichzelf woensdagavond een uitstekende dienst bewezen door te winnen van Prima Donna Kaas Huizen. Daardoor heeft het plaatsing voor de kwartfinales om het landskampioenschap helemaal in eigen hand, met een voorsprong van drie punten op concurrent VoCASA en nog één wedstrijd op het programma. De ploeg van Paul van der Ven heeft aan een enkel punt genoeg om hun plaats te bevestigen, waarbij twee gewonnen sets voldoende zijn. Dit beslissende duel vindt plaats in eigen huis tegen Scherp in Packaging ZVH. Het eerste fluitsignaal zal om 19.30 uur klinken.

Een half uur later begint VoCASA aan hun laatste duel in de B-poule. De ploeg heeft nog een minimale kans op kwalificatie voor de kwartfinales. Deze kans is afhankelijk van twee uitkomsten: een ruime nederlaag voor SSS, naast een duidelijke overwinning van VoCASA op Prima Donna Kaas Huizen. Alleen onder deze voorwaarden kan het team uit Nijmegen zich nog plaatsen voor de strijd om het landskampioenschap.

Programma

Dag

Tijd

Teams

Za 30 maart

19.30 uur

Simplex SSS - Scherp in Packaging ZVH

Za 30 maart

20.00 uur

VoCASA - Prima Donna Kaas Huizen

Livestreams
Mis niets van de actie in de Eredivisie! Alle wedstrijden van dit weekend zijn weer live te volgen op volleybal.nl via het programma van de BetCity Eredivisie Mannen. Vlak voordat een wedstrijd begint, is de livestream zichtbaar.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn