Waar volleybal jij het liefst? Waarschijnlijk antwoord je met zand, gras of zo’n heerlijk dempende ondervloer die we al in tijden niet meer hebben aangeraakt. Maar dit weekend heb je de mogelijkheid om jouw skills te tonen in de sneeuw! Durf jij het aan? Maak een originele video in de sneeuw, deel deze met ons en wellicht maak je kans op een mooie prijs!

Een ijskoude periode staat ons te wachten met op zondag veel sneeuw in grote delen van Nederland. Brrr… Maar weerhoudt ons dit van het beoefenen van het spelletje waar we zo van houden? Nee! Daarom hebben we een leuke winactie bedacht. Toon jij ons je skills in de sneeuw?

Winactie!
Laat je creativiteit de vrije loop en maak een gave, originele, gekke, stoere of kleurrijke video en stuur deze in via onze sociale media van VolleybalNL. Dit kan op Facebook, Instagram en TikTok door ons te taggen in je bericht. Wil je liever de video niet op je eigen tijdlijn hebben? Stuur ons dan een DM. Onder de inzenders verloten wij een officiële Gala Beachvolleybal. Let op: de actie loopt tot zondagavond 23.59 uur.

Wat doen we met de inzendingen?
Begin volgende week maken wij van alle inzendingen een compilatievideo die we uiteraard met jullie delen via onze socials! Daarmee laten we zien dat een beetje (veel) sneeuw ons niet tegenhoudt!

Inspiratie en regels
Helaas hebben we ons te houden aan de regels van het RIVM ter bestrijding van het coronavirus. Waar je normaal gesproken met oneindig veel vrienden de straat op kon gaan, is het nu, buiten het trainen om, niet mogelijk om met meer dan twee personen buiten te zijn, tenzij je tot een huishouden behoort, onder de 13 jaar oud bent of je training met jouw team draait (t/m 17 jaar). Hierdoor wordt er nóg meer gevraagd van je creativiteit. Om je hierin te ondersteunen, hebben we een aantal tips voor je:

  • Kleed je warm aan. De gevoelstemperatuur ligt erg laag!
  • Neem een wortel mee voor je nieuwe volleybalmaatje; meneer of mevrouw de sneeuwpop
  • Voor extra grip adviseren we om snowrackets onder te binden, sneeuwspikes, sneeuwkettingen voor schoenen of een anti slip zool.
  • Mobiel, cameratoestel of actioncamera waarmee je moeder, vader, broertje, zusje, vriendin of vriend jouw geniale acties kan opnemen. Let op: je mag met maximaal twee personen buiten zijn óf maximaal met een huishouden.
  • Een volleybal, wellicht zelfgemaakt? It’s up to you.

We zijn erg benieuwd naar de inzendingen! Geniet van het winterse weekend.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×