Maar liefst 52 volleybalverenigingen hebben zich genomineerd en gaan strijden om de felbegeerde titel ‘Club van het Jaar 2021’! Naast deze titel maken zij ook kans op de titel ‘Volleybalclub van het Jaar’. Op wie breng jij je stem uit?

Vele volleybalverenigingen hebben zich afgelopen jaar, ondanks alle coronamaatregelen, van hun sterkste kant laten zien. Ze toonden flexibiliteit, lef, creativiteit én doorzettingsvermogen. Met inachtneming van alle maatregelen worden er trainingen georganiseerd voor jeugd én senioren (zelfs in de sneeuw!), clubs blijven investeren in de binding met de leden, door bijvoorbeeld een pubquiz te organiseren en werden er vele goede doelenactief geïnitieerd en gesteund. Kortom, de volleybalverenigingen doen er alles aan om jullie als volleyballer in beweging te houden, maar ook naar elkaar én de omgeving om te kijken. De verenigingen maken de volleybalgemeenschap trots en dat verdient een groot podium!

52 volleybalclubs zijn genomineerd. Wie krijgt jouw stem?
Tot maandag 24 mei heb jij de mogelijkheid om je stem uit te brengen op een van de 52 volleybalverenigingen. Ga hiervoor naar www.clubvanhetjaar.nl/clubs, selecteer ‘Sportclub’, vul ‘Nederlandse Volleybal Bond’ in en selecteer jouw favoriete vereniging om jouw stem uit te brengen. Weet je nog niet wie jouw stem krijgt? Lees dan de motivaties via bovenstaande link en maak je keuze!

Bekendmaking winnaar!
Op woensdag 9 juni wordt de winnaar verkiezing ‘Club van het Jaar’ bekend gemaakt en een dag later maakt de Nevobo de winnaar verkiezing ‘Volleybalclub van het Jaar’ bekend.

Clubs maken kans op mooie prijzen!
De te winnen prijzen zijn enorm. Naast de eervolle titels ‘Club van het Jaar’ en ‘Volleybalclub van het Jaar’ én alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht, ontvangt de landelijke winnaar ‘Club van het Jaar’ een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promovideo.

Prijzen Volleybalclub van het Jaar 2021
Gaat de eervolle titel ‘Club van het Jaar 2021’ aan de neus van een volleybalbalvereniging voorbij? Geen zorgen, zij maken namelijk ook kans op de titel ‘Volleybalclub van het Jaar 2021’. Naast deze gewilde titel, die de club mooi in de spotlights zet, maakt de vereniging ook kans op een promotievideo én krijgen ze voor één dag naar keuze, mits beschikbaar, de beschikking over de vernieuwde Volleybalbus gevuld met gave nieuwe spellen!

Winnaar Volleybalclub van het Jaar 2019: MSK Volleybal uit Musselkanaal
Vorig jaar kwam de verkiezing wegens corona helaas te vervallen. Maar in 2019 ging MSK Volleybal uit Musselkanaal er met de titel ‘Volleybalclub van het Jaar’ vandoor. Benieuwd naar hun verhaal? Je leest het hier. Zij wonnen naast de eervolle titel ook een promotievideo. Check ‘m hieronder.

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport waar Erben Wennemars voorzitter van is. Meer weten? Je leest het op de website van de verkiezing Club van het Jaar!

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×