Sinds 2 oktober presenteert libero Jeffrey Klok van Samen Lycurgus het programma Tijd voor Volleybal. Samen met bekende gasten uit het volleybal bespreekt Jeffrey Klok de competities en alle ontwikkelingen binnen het volleybal. In uitzending 4 worden de genomineerden voor de Ingrid Visser Awards bekendgemaakt door Willem Held, wordt de Supercup Heren nabesproken met Joris Berkhout en Stijn de Ruijter en kijken de zussen Ana en Emma Rekar vooruit naar de Supercup Dames. Ten slotte zijn John Ogink en Michiel de Ruijter te gast om te praten over ActionType. Bekijk hieronder de complete aflevering, of kies voor de video’s per onderwerp.

Bekijk hier de volledige uitzending:

Supercup Heren

Afgelopen zaterdag won Samen Lycurgus de Supercup bij de heren, waarin Samen Lycurgus in vijf sets Draisma Dynamo wist te verslaan. Jeffrey Klok, presentator en speler van Samen Lycurgus, blikt samen met Joris Berkhout en Stijn de Ruijter, spelers van Draisma Dynamo, terug op de wedstrijd die zij een dag voor de opname tegen elkaar speelden.

Supercup Dames

In de Supercup Dames, die op het programma staat voor vrijdag 23 december, strijden de zussen Ana (Booleans / VV Utrecht) en Emma Rekar (Sliedrecht Sport) tegen elkaar. In de competitie speelden beide teams afgelopen weekend tegen elkaar, en won Sliedrecht Sport. Daarentegen is VV Utrecht nog steeds de koploper. Ana en Emma vertellen over de stemming bij beide teams in aanloop naar de Supercup en hun strijd als zussen. Jacqueline, de moeder van Ana en Emma, is ook aanwezig om daar wat over te vertellen.

Ingrid Visser Awards

In de uitzending worden de genomineerden voor de Ingrid Visser Awards bekend gemaakt en besproken door jurylid Willem Held. De winnaars worden voor 50% bepaald door de vakjury en voor 50% door de stemmers op de website Volleybalkrant. Stemmen is mogelijk tot en met 29 december op volleybalkrant.nl

ActionType

John Ogink en Michiel de Ruijter schuiven aan om te vertellen over ActionType. Een unieke benadering in het volleybal, die ook in het nieuws is geweest rondom het WK Voetbal. Wat is ActionType? Hoe kan een coach dit toepassen? Wat is de rol van deep motivational drivers? Hoe kun je de beste versie van jezelf worden?

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×