De Verenigingszoeker is live! Met deze handige tool vind je heel gemakkelijk de volleybalvereniging die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar aanbod voor jeugd of senioren, zaal-, beach- of zitvolleybal, met de Verenigingszoeker vind je de geschikte volleybalvereniging bij jou in de buurt.

Lijkt het jou leuk om te volleyballen, maar weet je niet bij welke vereniging? Met de nieuwe Verenigingszoeker geven we jou de mogelijkheid om heel gemakkelijk de vereniging te vinden die bij jou past.

Handige filters
Er zijn meerdere mogelijkheden om jouw toekomstige volleybalvereniging te vinden! Zo kun je zoeken op plaatsnaam of de naam van de vereniging. Weet je niet hoe de vereniging heet of weet je niet op welke plaats je moeten zoeken? Maak dan gebruik van de beschikbare filters.

Aanbod en leeftijdsgroep(en)
Met het filter ‘Aanbod’ kun je kiezen uit het al het beschikbare zaal-, beach- en zitvolleybalaanbod in Nederland. Door vervolgens ook een keuze te maken bij ‘Leeftijdsgroep(en)’ zie je direct welke vereniging dit aanbiedt!

Vereniging gevonden!
Heb je de vereniging gevonden die bij jou past? Ga dan via de Verenigingszoeker naar de website van de vereniging om contact op te nemen.

Spread the word
Ken je mensen die vooral eens kennis moeten maken met volleybal? Wijs ze dan vooral op de Verenigingszoeker!

#PlayVolleybal

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn