Volleybaldames gevolgd in documentairereeks ‘Van Hier Tot Tokio’ op Ziggo Sport

Volleybaldames gevolgd in documentairereeks ‘Van Hier Tot Tokio’ op Ziggo Sport

De Nederlandse volleybaldames worden sinds 29 september gevolgd door het tv-programma ‘Van Hier Tot Tokio’ van Ziggo Sport. Dit programma wordt vanaf vandaag t/m de Olympische Spelen van 2020 in Tokio iedere maand uitgezonden. Naast de volleybalsters worden er in het programma nog drie Olympische disciplines gevolgd. Vanavond om 22.00 uur is de eerste aflevering op Ziggo Sport.

De documentairereeks ‘Van Hier Tot Tokio’ geeft een unieke en actuele inkijk in het leven van Olympische topsporters. De camera’s volgen de teams en atleten niet alleen rondom wedstrijden en trainingen, maar ook thuis. Iedere maand wordt er een nieuw, actueel verhaal in beeld gebracht.

Naast de Nederlandse volleybaldames worden het Heren 3x3 basketbalteam, atlete Susan Krumins en veldrijder / wielrenner / mountainbiker Mathieu van der Poel gevolgd.

Iedere eerste donderdag van de maand is er om 22.00 uur een nieuwe aflevering op Ziggo Sport. De afleveringen worden daarnaast ook regelmatig herhaald.

In de eerste aflevering op donderdag 6 december staat voor de volleybaldames het recente WK Volleybal in Japan centraal.

Bekijk hier de promo van Ziggo Sport:

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×