Het weekend staat weer voor de deur! Dit druilerige weer vraagt om wat positiviteit, dus dat is volop te vinden in deze Volleybytes! Wist je bijvoorbeeld dat er dit weekend weer een Oranje-team te bewonderen is? En dat er ook bij de clubs in Europa van alles gebeurt? Lees snel verder!

Pro-Stagedagen 2.0
Op 3 en 4 januari krijg jij weer de unieke kans om te ontdekken hoe het is om als topsporter te leven. Op Sportcampus Zuiderpark krijg je twee dagen lang training van spelers & trainers van Beach Team Nederland. Klik hier om je aan te melden!

It's showtime!
De TeamNL Zitvolleybal dames zijn afgereisd naar Caïro voor de World Cup! Check de post hieronder voor het programma van de komende dagen. Succes daar!

The best of the best
De hoofdfase van de Champions League is officieel begonnen! Ook dit seizoen komen weer veel landgenotes in actie op het hoogste volleybalpodium, zo behaalde Nika Daalderop deze week haar eerste winst. Klik hier voor meer info!

Italië 👉🏻 Turkije
Celeste Plak maakte deze week de overstap van het Italiaanse Roma naar het Turkse Beşiktaş. Veel succes in Istanbul, Celeste!

"Een historische dag"
Nova Tech is de nieuwe aandeelhouder van Lycurgus! Dit technologische bedrijf gaat de club helpen om op sportief, organisatorisch en maatschappelijk niveau door te groeien. Lees meer over dit mooie nieuws!

Foto: Fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn