New week, new Volleybytes! Deze editie gaat over een aantal belangrijke toernooien, maar zien we ook een beachvolleyballer die zijn profcarrière stopzet.

Blocking skills
Beach Volleyball World postte een heerlijke video van Anders Mol, Noorse beachvolleyballer. Hoe goed deze man kan blokkeren is out of this world. Check snel de video’s hieronder!

BTN exit
Jasper Bouter heeft aangegeven te stoppen met professioneel beachvolleyballen. Via een Instagram post laat hij weten waarom hij deze beslissing heeft genomen. Lees zijn verhaal hieronder.

Drawing of lots = done
De loting voor de groepsfase van het EK Vrouwen 2021 vond deze week plaatst. Nederland is in Poule D geplaatst en moet het opnemen tegen Roemenië, Turkije, Oekraine, Finland en Zweden. Oranje zal 18 augustus beginnen met dit avontuur in Roemenië! Volgende week (27 mei) vindt de loting voor de mannen plaats.

Healthy lifestyle
Wie o wie van de Volleybaldames is zo gezond bezig? Houd Maret Grothues' Instagram Story in de gaten voor het antwoord!

Maret insta poll

Rimini, here we come!
De Volleybaldames vliegen vandaag richting Italië voor de Volleyball Nations League, de Lange Mannen volgen later deze week. Hier zitten ze vijf weken in een bubbel en daarom hebben ze deze week nog elke kans gepakt om met hun familie/vrienden te spenderen. Zo ging Kirsten Knip nog even een heerlijke wandeling maken met haar vriend en hond.

Kirsten Knip VNL

Man van Celeste?
Dat er zowel bij de mannen als bij de dames een Plak speelt is bij veel wel bekend. Maar wat de relatie tussen beide is dat blijkt niet altijd helemaal duidelijk… Celeste kreeg namelijk de vraag of Fabian haar man is…

Celeste man

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×