Het weekend is weer aangebroken, en voor sommige niet zomaar weekend... Voor de eerste regio is het vandaag officieel zomervakantie! Dan heb je vast genoeg tijd om de Volleybytes van deze week te lezen. In deze editie: de straten worden gekleurd in de speelsteden van het WK, de VNL van de Lange Mannen en de beachvolleyballers zijn weer onderweg.

Come on!
De Lange Mannen zijn ondertussen begonnen aan de derde week van de Volleybal Nations League in Polen. Momenteel staan de Nederlanders zevende en de eerste acht landen gaan door naar de kwartfinales. Afgelopen woensdag wist Oranje met mooie 3-0 van China te winnen. Dit belooft veel goeds! 🔥

Color the streets!
Het WK komt met de dag dichterbij en dat is ook steeds meer te zien... In Apeldoorn, Arnhem en Rotterdam worden de straten versierd met gave 3D Street Paintings in het thema van volleybal. Het ziet er niet alleen leuk uit, je kan ook nog WK tickets winnen. Waar wacht je nog op! Lees hier alles over de Paintings en ga snel naar de locatie bij jou in de buurt!

Let’s Go!
We spelen dit jaar niet één, maar twee EK’s bij de Volleybal Meiden. Nadat Jeugd Oranje zich in april had geplaatst, hebben de meiden van Jong Oranje afgelopen weekend ook een ticket weten te bemachtigen voor het EK van komende zomer. De meiden van Jeugd Oranje gaan 16 juli t/m 24 juli naar Kroatië en de meiden van Jong Oranje gaan 27 augustus t/m 4 september naar Noord-Macedonië. Alvast heel veel succes meiden! 🧡

De meiden mogen nog even wachten op hun EK, maar de jongens U22 gaan 12 t/m 17 juli met hun EK van start in het Poolse Tarnow. Succes jongens!

Foto: Chiel Eijt

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn