We hebben weer een drukke week achter de rug, wat betekent dat we genoeg te vermelden hebben. Lees snel verder!

Blij verrast
De bekerfinalisten zijn bekend! De spannendste wedstrijd was donderdagavond in Utrecht, waar Booleans/VV Utrecht en Apollo 8 elkaar troffen. Na een 0-2 achterstand, wonnen de dames van Booleans/VV Utrecht met 3-2. We zien jullie Tweede Paasdag in Ede! 😉

Het gaat weer beginnen...😊
Afgelopen week zijn de mannen van Beach Team Nederland op trainingskamp geweest naar Fuerteventura. Ruben Penninga heeft hier een leuke video over gemaakt. Bekijk snel de video om te zien hoe zo’n trainingskamp eraan toe gaat.

…maar hoe werkt het eigenlijk?
Het trainingskamp hierboven was een voorbereiding op de Beach Pro Tour! Nog niet helemaal bekend met deze opzet? Stefan & Yorick leggen het in onderstaande video nog een keer uit!

Houd de socials van BeachTeamNL in de gaten voor meer informatie over de toernooien en livestreams!

Nog een jaar in groen!
Het beachseizoen gaat beginnen, het zaalseizoen is bijna ten einde. Dit betekent dat ook de transferperiode weer op gang komt! Twee Nederlandse volleyballers blijven in ieder geval nog even in het groen: Tom Koops verlengt bij Simplex/SSS, Iris Scholten bij USC Münster (Duitsland).

Crisis kwesties!
Deze week is er weer een nieuwe aflevering van de Over de Topcast online gekomen! Deze editie gaat o.a. over de terugkomst van Laura in Nederland, heb jij hem al geluisterd?

Cupwinner!
Niet alleen beker in Nederland! Afgelopen zondag speelde Thijs ter Horst samen met zijn team (Perugia) de finale van de Coppa Italia, oftewel de Italiaanse bekerfinale. Perugia was met 3-1 te sterk voor Trentino. Gefeliciteerd Thijs!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×