Zijn jullie ook zo aan het genieten van het heerlijke lente weer? Of willen jullie wel weer terug naar de sneeuw? In deze editie van Volleybytes vind je beide terug. Veel leesplezier!

Beachers in de zon
In maart spelen een aantal van onze beachers op het internationale World Tour in Qatar. Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn al afgereisd naar Dubai om daar te trainen. Daar is het toch nog een stukje warmer dan hier! 😉

Tennis of volleybal?
Sliedrecht Sport Heren 1 heeft een leuke warming-up variant gevonden. Ze spelen hier namelijk 6x6 tennis. Check het filmpje hieronder hoe dit werkt:

Winter Games
De Krajicek Foundation, de Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland hebben een initiatief opgezet om jongeren tijdens de wintermaanden en de lockdown te motiveren om actief bezig te blijven. Onze eigen Celeste Plak ging er langs om te kijken wat de jongeren daar zelf van vinden.

Partner goals
New Beach Order deelde een foto op Instagram van Katja Stam en Raïsa Schoon. Dit is toch wel echt beach partner goals!

Sneeuw King of the Court
Volleybalvereniging Devoko, uit het Oosten van het land, hield voor de jeugdspelers een editie van King of the Court in de sneeuw. De bestaande beachvelden waren door de sneeuw omgetoverd tot winterbeachvelden en zo werd er door de jeugd fanatiek gevolleybald in de kou. Check de highlights in onderstaande video.

Vriendjes voor Britt
Laura Dijkema is niet de enige die nieuwe (dieren)vriendjes maakt in het buitenland. Britt Bongaerts speelt in Polen en had wel een hele leuke wandeling met haar nieuwe vriendjes!

Watervolleybal
Naast zaal-, beach- en sneeuwvolleybal kwamen we deze week nog een andere variant tegen. In India stonden ze namelijk in het water te volleyballen. Hoe gaaf is dat!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×