De week is weer voorbij gevlogen! In deze nieuwe Volleybytes lees je alles over de vriendjes van Laura, de vrijheid van Celeste en een heel belangrijke reminder. Fijn weekend!

100% kans op een prijs voor Nederland
Net als in Nederland start de Italiaanse competitie met de strijd om de Supercup! Deze gaat sowieso naar een Nederlandse speelster: Robin en Nika staan morgen namelijk tegenover elkaar. Wie denk jij dat er gaat winnen?

Fan van de Italiaanse competitie? Goed nieuws! Via volleyballworld.tv zijn alle wedstrijden (tegen betaling) te volgen.

Typische toeristen
Britt Bongaerts en Marrit Jasper spelen dit jaar ook allebei in de Italiaanse competitie, mooie kans voor wat leuke tripjes dus! Afgelopen week gingen ze samen naar Pisa en ja… dan kunnen dit soort foto’s natuurlijk niet ontbreken!

Weet je nog...
De vriendjes van Laura, ze kwamen vorig seizoen vaak voorbij! Ook in haar nieuwe woonplaats in Rusland zijn de vissen aanwezig... Oh wacht....

Beachfans opgelet!
Jullie dachten dat het seizoen erop zat, hè? Zeker niet! Volgende week worden de Word Tour Finals gespeeld, voor Nederland reizen er maar liefst drie duo's naar Italië! Stay tuned voor meer informatie over het programma en livestreams!

Leuke wedstrijd + geld voor jouw club = perfecte combi
De Eredivisie gaat morgen weer van start en Amysoft Lycurgus heeft een leuke actie! Wil jij geld verdienen voor je club? Bezoek dan dit eredivisieseizoen een wedstrijd van de heren uit Groningen! Als jij als individu een kaartje koopt, krijg je direct 1 euro korting, maar verdien je met jouw gekochte kaartje ook nog eens 2 euro voor jouw club! Lees hier alles over de actie.

Niet vergeten!
Belangrijke reminder: de Week van de Scheidsrechter is in volle gang! Heb jij je cadeautje al klaar liggen? Als jij jouw scheidsrechter in het zonnetje zet, maak je kans op kaarten voor het WK. Wij zijn benieuwd naar al jullie acties!

Freeeedom!
Celeste Plak speelt komend seizoen in Japan. De speelster kwam een tijdje geleden al aan in Tokio, maar moest eerst een lange quarantaine doorstaan. Afgelopen week mocht ze eindelijk naar buiten, dat voelt goed! Succes daar, Celeste!

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×