Dat beachvolleyballers Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen wel van een lolletje houden, is geen nieuws. De mannen van Beachvolleybal Team Nederland zijn dan ook fan van de jaarlijkse Week van het Sportplezier en nodigen iedere volleyballer in Nederland uit om mee te doen aan de themaweek die van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart plaatsvindt.

Alexander en Robert nodigen jullie persoonlijk uit!

In de (ruime) week staat het plezier van met name kinderen in elke sport centraal. Dus, willen jij en je team, net als Alexander en Robert, ook laten zien hoe leuk jullie zijn, dan is dit het moment!

Trakteer je tegenstander op een zelf gebakken taart, versier de stoel van jullie scheids, zing een liedje voor je trainer of jullie trouwe supporters… alles mag, zolang je maar laat zien dat jouw team gaat voor plezier en gezelligheid in en om het veld.

Win € 500 jeugdbudget voor jouw club!
Hebben jullie een of meerdere leuke, lieve of grappige acties bedacht, leg deze dan vast op foto of video en deel tijdens de actieweek (die duurt tot en met 8 maart) online met #sportplezier. Met jullie post(s) maakt je club ook nog eens kans op een wel heel plezierige prijs: € 500 budget die moet worden uitgegeven aan iets waar jij en alle andere kinderen van jouw club blij van worden. Een vét feest, met zijn allen naar een wedstrijd van Oranje, een glow in the dark toernooi… Laat jullie jeugdcommissie vooral horen wat je van dat geld zou willen doen als de prijs jullie kant op komt.

Maak er met zijn allen een mooi volleybalfeestje van in de Week van het Sportplezier!

Klik hier voor meer informatie over de winactie.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn