Wij onderwierpen de huidige selectie van de Lange Mannen aan een quiz over het heden en roemruchte verleden van de Lange Mannen. Vragen over wie de beste serveerder was in de European Golden League en hoeveel medailles heeft Nederland nu eigenlijk gewonnen in de European League? Welke speler van de selectie is de jongste? En natuurlijk mogen we verwachten van die mannen dat zij weten hoe vaak Oranje Europees kampioen is geworden.

Vier teams van Lange Mannen-tweetallen streden op een mooie middag op Papendal om de titel "Lange Mannen-kenners van Oranje". We hebben ze opgedeeld in de volgende duo's:

  • Maarten van Garderen en Gijs Jorna
  • Just Dronkers en Gijs van Solkema
  • Wessel Keemink en Ewoud Gommans
  • Thijs ter Horst en Michaël Parkinson

Welk duo wist het meest over de Lange Mannen?


Kom de Lange Mannen aanmoedigen tijdens het olympisch kwalificatietoernooi in Rotterdam!

Van vrijdag 9 t/m zondag 11 augustus speelt het Nederlands mannenteam het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Rotterdam Ahoy. Oranje heeft een olympische droom, en hoopt zich in Rotterdam voor het eerst sinds 2004 weer te plaatsen voor de Olympische Spelen. Het team van bondscoach Roberto Piazza speelt achtereenvolgens tegen Zuid-Korea (vrijdag), België (zaterdag) en de Verenigde Staten (zondag). De winnaar van dit toernooi plaatst zich direct voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Lees op deze pagina hoe je erbij kunt zijn in Rotterdam Ahoy!

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×