Winactie! Hoeveel Lange Mannen passen er in een Mini?

Winactie! Hoeveel Lange Mannen passen er in een Mini?

Wil jij naar het EK Volleybal in Apeldoorn, inclusief haal- en brengservice door toernooidirecteur Bas van de Goor? Dan hebben de Lange Mannen een toffe winactie voor jou! Weet jij met hoeveel zij zich in één Mini kunnen proppen? Doe nu mee en maak kans op mooie prijzen rondom de achtste finale van het EK Volleybal op zaterdag 21 september!

De mannen van Oranje rijden al een aantal maanden rond in een Mini van Mini Dusseldorp. Hoewel je van een Mini niet meteen verwacht dat deze enorm veel ruimte biedt aan de Lange Mannen, denken de mannen zich met een flink aantal spelers in de auto te kunnen proppen. Daarbij geldt: alles mag, zolang de deuren maar dicht gaan.

Weet jij hoeveel spelers van de Oranje selectie in de Mini Countryman van Maarten van Garderen passen? Check de video, vul hieronder het formulier in en je mag kiezen op welke prijs je kans wilt maken rondom de achtste finales van 21 september in Apeldoorn:

Optie 1:
Gezinsprijs voor 4 personen met ten minste twee kinderen van 12 jaar of jonger. Je ontvangt vier tickets voor 21 september en wordt persoonlijk opgehaald en weggebracht door toernooidirecteur Bas van de Goor.*

of

Optie 2:
Twee tickets voor de wedstrijden van 21 september.

*Van deze prijs wordt een promotionele video gemaakt. Prijswinnaars gaan akkoord met deze opnames.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×