VolleyVeilig biedt jou een zomerprogramma aan waarmee jij fris aan de start verschijnt van een mooi nieuw volleybalseizoen!

Zomerprogramma van VolleyVeilig
VolleyVeilig is in basis een effectief warming-up programma, ontwikkeld door de Nevobo, VeiligheidNL en experts, voor trainers en coaches om spelers fit te houden gedurende het seizoen. Maar ook jijzelf kunt aan de bak met het speciaal voor jou ontwikkelde zomerprogramma! Met dit programma heb je voor zes weken aan oefeningen die jou sterker en fitter maken.

Aantal voordelen op een rij van het zomerprogramma van VolleyVeilig

  1. Duidelijke instructies bij de oefeningen.
  2. Je hoeft zelf geen oefeningen te bedenken, dat hebben wij al voor je gedaan.
  3. Juiste opbouw van belasting en niveau.
  4. Bevordert je kracht en coördinatie voor aanvalstechnieken.
  5. Verbetert de coördinatie van het voetenwerk en legt ook de basis voor een goede rompinzet.
  6. Wil je meer krachttraining doen deze zomer? Het zomerprogramma biedt jou een mooie basis.
  7. Vermindert de blessures gedurende het aankomende seizoen.

Wie kunnen er allemaal gebruik van maken?
Het zomerprogramma van VolleyVeilig is ontwikkeld voor alle volleyballers, jong en oud op elk niveau.

Hoe kan ik er gebruik van maken?
VolleyVeilig is te downloaden via de App Store en Google Play. Ook kun je het zomerprogramma bekijken op de website van VolleyVeilig. Om toegang te krijgen tot het zomerprogramma van VolleyVeilig heb je geen account nodig. Wil je als trainer gebruikmaken van het gehele aanbod binnen VolleyVeilig en eventueel jouw spelers uitnodigen voor het zomerprogramma? Dan is een account wel benodigd. Een account maak je heel gemakkelijk én gratis aan via de app of website.

Waar vind ik het zomerprogramma?
Het zomerprogramma van VolleyVeilig vind je bij 'Oefeningen'. Bij niveau kies je voor zomerprogramma en vervolgens hoef je enkel je geslacht nog op te geven. Bij ‘Fase 1’ vind je een zes weken durend programma.

Beschikbare oefeningen
Per week hebben we een mooie aantal oefeningen voor jou geselecteerd. We adviseren je om al deze oefeningen uit te voeren in één training en deze training twee tot drie keer te volgen in de betreffende week.

Aan de slag!
Verschijn jij fit aan de start van het seizoen? Ga ervoor met VolleyVeilig!

Fit met VolleyFit
Vorig jaar gaven grote namen vanuit volleyballend Nederland aansprekende thuistrainingen onder de naam VolleyFit! Onder andere Rett Larson, Alexander Brouwer en Paul van der Ven namen jullie mee in hun persoonlijke training. Benieuwd? Ga dan snel naar onze VolleyFit-pagina.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn