Drie weken geleden waren Brecht en Emma Piersma ook al in de Bulgaarse hoofdstad Sofia voor het eerste 1-sterrentoernooi op de World Tour. Vanaf morgen strijden ze in het tweede van in totaal vier toernooien, ze starten in het kwalificatietoernooi.

Bulgarije is een land in opkomst als het gaat om beachvolleybal. Op het nieuwgebouwde Sofia Beach Resort & Sports Complex bouwen ze aan de toekomst. Deze zomer staan er in totaal vier 1-sterren World Tour evenementen gepland.

De zussen Brecht en Emma Piersma openen morgenochtend om 8.00 uur Nederlandse tijd in de kwalificatie. Ze zijn als negende geplaatst en treffen het als achtste geplaatste duo Amanda Harnett / Alina Dormann uit Canada. Bij winst moeten ze het voor een plek in het hoofdtoernooi opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Wheeler / Quiggle (USA) en Gretarsdottir / Vigfusdottir uit IJsland. Het eerste toernooi in Sofia werd gewonnen door Wheeler en Quiggle.

Het is onduidelijk of er morgen een livestream zal zijn. Mocht die er zijn, dan is die op de Facebookpagina van Sofia Beach.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×