Door het coronavirus ligt de volleybalwereld even stil. Om toch in beweging te blijven, is het VolleyFit programma bedacht.Wat houdt het programma in?
In verschillende trainingen word je door grote namen uit de volleybalwereld uitgedaagd om op een leuke manier fit te blijven. Een ander onderdeel van VolleyFit zijn challenges, waarmee je kans maakt op mooie prijzen!

Wat voor trainingen zijn er?
VolleyFit bestaat uit verschillende soorten workouts: kracht, conditie en volleybal. Bij de krachttrainingen ligt de focus op het trainen van verschillende spiergroepen. De conditietraining is bedoeld om je conditie op pijl te houden. De laatste categorie, volleybal, zorgt ervoor dat je je balgevoel niet verliest.

Hoe werken de challenges?
De challenges verschijnen ongeveer één keer per week op Facebook en Instagram. Doe de challenge na, post hem op je eigen Facebook- en/of Instagramaccount met #VolleyFit en maak kans op gave prijzen! De winnaars worden via onze kanalen bekend gemaakt.

Hoe ziet het schema eruit?
Vier weken lang komen er nieuwe trainingen en challenges online. Hieronder een overzicht van de verschillende workouts per week:


Week 1Rett LarsonTraining 1: Kracht (been)


Training 2: Kracht (buik)
Week 2
Alexander Brouwer
Training 3: Kracht (full body)


Challenge 1
Week 3
Myrthe Schoot
Training 4: Kracht (armen/schouder)


Challenge 2


Training 5: Volleybal
Week 4
Paul van der Ven
Training 6: Conditie


Challenge 3


Training 7: Volleybal

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×