Op een hoog niveau beachvolleyballen deze zomer? Dan is de Nationale Beach Competitie iets voor jou en je beachvolleybalpartner.

Op hoog niveau beachvolleyballen!
De Nationale Beach Competitie is dé beachvolleybalcompetitie van Nederland op hoog niveau! Iedereen kan deelnemen op derde divisieniveau, maar om deel te nemen aan de hogere divisies, moet je rankingpunten verzamelen! Ga jij deze zomer de uitdaging aan met je beachpartner?

Aanbod 2023
Vanaf nu heb je de mogelijkheid om je in te schrijven voor een van onze beachvolleybaltoernooien! Ben jij er klaar voor?

Mijn Volleybal-account en lidmaatschap Nevobo vereist
Om je in te kunnen schrijven heb je een 'Mijn Volleybal-account' nodig en moet je lid zijn van de Nevobo. Heb je nog geen 'Mijn Volleybal-account en/of ben je nog geen lid van de Nevobo? Bekijk dan 'Mijn Volleybal-account aanmaken' en 'Lidmaatschap Nevobo' hieronder.

Lidmaatschap Nevobo
Voor de Nationale Beach Competitie (NBC) is het verplicht lid te zijn van de Nevobo. Als je nog geen lid bent, dan kun via onderstaande button je lidmaatschap aanvragen. Dit geldt ook voor je beachpartner. Meer informatie over het aanvragen van een lidmaatschap? Bekijk dan de website van de Nevobo en de FAQ Nationale Beach Competitie.

Mijn Volleybal-account
Om je in te schrijven heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt ook voor je beachpartner. Heb je nog geen account? Maak deze aan door op onderstaande button te klikken.

Meer weten?
Wil je meer weten over de Nationale Beach Competitie? Ga dan naar onze FAQ: Alles over...