2022 eindigt in stijl met een Future-toernooi in Sportcampus Zuiderpark (Den Haag)! Van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 december komt de Beach Pro Tour voor het eerst naar Nederland.

Beach Pro Tour
De World Tour is sinds dit seizoen vervangen door de Beach Pro Tour. Deze internationale competitie kent drie verschillende niveaus: Elite 16, Challenge & Future. Het Future-toernooi is, zoals de naam al doet vermoeden, met name bedoeld voor de grootste talenten uit de beachvolleybalwereld.

In 2022 wist Beach Team Nederland al meerdere medailles op een Future-toernooi te veroveren. Zit er in Den Haag ook een podiumplek in?

Deelnemersveld
Een toernooi in Nederland betekent veel Nederlandse teams! Een groot aantal talenten zal hun opwacht maken, maar zeker ook een aantal topspelers & -speelsters zijn van de partij. De inschrijving staat op dit moment nog open, de definitieve deelnemerslijst volgt binnenkort.

Meer informatie volgt snel
Meer informatie over het speelschema en de ticketverkoop volgt op korte termijn. Houd onze kanalen in de gaten voor de laatste updates!

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×