De overheid wil testen inzetten om sociale activiteiten op een veiligere manier eerder mogelijk te maken. Hieronder vallen ook sportwedstrijden. De Nevobo levert graag haar bijdrage en organiseert daarom, in samenwerking met Irene Beach op zondag 25 april en Beach Club Rotterdam op vrijdag 30 april, een tweetal beachvolleytoernooien. Wil jij erbij zijn? Lees snel meer.

In opdracht van de overheid worden er testevenementen en -activiteiten georganiseerd waarmee onderzocht wordt onder welke voorwaarden het mogelijk is om sectoren eerder te openen dan zonder testen mogelijk is. De Nevobo organiseert om die reden, samen met Irene Beach en Beach Club Rotterdam, de eerste beachvolleybaltoernooien van het seizoen 2021 voor de breedtesport! Wil jij erbij zijn? Bekijk gauw of je voldoet aan de voorwaarden.

Voorwaarden deelname Testen voor toegang: beachvolleybaltoernooi
Om deel te kunnen nemen aan een van de twee beachvolleybaltoernooien moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo mag je niet ouder zijn dan 26 jaar en moet je in het bezit zijn van een negatief testbewijs. Daarbij blijven gedurende de beachvolleybaltoernooien de coronamaatregelen van kracht.

Testen voor toegang
Een belangrijke voorwaarde voor jouw deelname is het in bezit zijn van een negatief testbewijs. Alleen hiermee kun jij deelnemen aan een of beide toernooien. Om de testevenementen en -activiteiten te laten slagen, zijn er door heel Nederland testlocaties aangewezen waar jij terechtkunt. Op basis van je postcode kun je zien waar de dichtstbijzijnde testlocatie zich bevindt. Nadat je getest bent, krijg je per e-mail de uitslag met daarin een unieke code. Door deze code te plaatsen in jouw CoronaCheck-app wordt er een digitaal testbewijs, in de vorm van een QR-code, aangemaakt.

LET OP: Laat je binnen 40 uur voor aanvang van het beachvolleybaltoernooi testen.

Toernooidata & beschikbare plekken
Testen voor toegang: Irene Beach: zondag 25 april (08.30 - 17.00 uur), maximaal 200 personen (inclusief crew). De inschrijving sluit donderdag 22 april om 12.00 uur.
Testen voor toegang: Beach Club Rotterdam: vrijdag 30 april (12.30 - 21.30 uur), maximaal 120 personen (inclusief crew).

Voorwaarden voor beide toernooien:

  • Negatief testbewijs in de CoronaCheck-app (niet ouder dan 40 uur).
  • Je kunt deelnemen aan een of beide toernooien als je 26 jaar of jonger bent, minimale leeftijd is 18 jaar.
  • Voor deelname moet je lid zijn van de Nevobo.
  • Je kunt deelnemen aan 2 tegen 2-toernooien. Andere varianten worden niet aangeboden, zoals 3 tegen 3.
  • Ook wordt er geen ‘mixed’ aangeboden.

Overige belangrijke punten van aandacht:

  • Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er vindt geen voorrang plaats op basis van behaalde rankingpunten.
  • De Nevobo hanteert niet de gebruikelijke niveaus Eredivisie, Topdivisie, eerste divisie, tweede divisie en derde divisie. Voor de indeling van de poules gebruikt de Nevobo de rankingpunten zodat iedereen op het juiste niveau ingedeeld wordt.
  • Je betaalt € 25 per team voor jouw deelname aan een van de toernooien.
  • Er kunnen geen rankingpunten verdiend worden tijdens deze toernooien.
  • Er worden geen scheidsrechters aangewezen.

Doe jij mee?
Jij hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan het eerste beachvolleybaltoernooi voor de breedtesport! Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden? Dan is het tijd om je aan te melden!

Je vindt beide toernooi in onze Toernooifinder.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×