The Beach in Aalsmeer host komende zondag 25 maart de 7e editie van het Open NK Veteranen Beachvolleybal indoor. Met een aansprekend deelnemersveld. Bij de mannen is oud-international en winnaar van het EK-zilver in 2012 Emiel Boersma. samen met Pim Heurman de grote favoriet. Bij de dames zijn de teams met voormalige nationale toppers Merel Mooren en Mered de Vries grote kanshebbers.

Je hoeft zeker geen voormalig international te zijn om mee te spelen om de nationale titel in Aalsmeer;  ieder team waarbij beide spelers in 2018 35 jaar of ouder zijn/worden, mag meedoen op het warme zand, waar afgelopen weekend nog een ronde van de FIVB World Tour werd gespeeld.

Er zijn 2 categorieën: 70+ en 90+. De getallen staan daarbij voor de opgetelde leeftijd van de spelers in één team. Tijdens het NK kunnen 2e divisie rankingpunten worden verdiend in de categorie 70+ en 3e divisie rankingpunten in de categorie 90+.

Om 10.00 uur klinken de eerste fluitsignalen, de finales staan rond 16.00 gepland. Klik hier voor het wedstrijdprogramma. Het speelschema vind je op Facebook en op www.beachcompetitie.nl . Publiek is van harte welkom in Aalsmeer, de toegang is gratis.

Categorieën Open NK Veteranen Beachvolleybal indoor 2018

Mannen 90+   11 teams
Mannen 70+   12 teams (met o.a. Emiel Boersma)
Vrouwen 70+ 11 teams (met o.a. Mered de Vries en Merel Mooren)

Elk jaar organiseren Herwin Brillemans, Michel La Poutre en vaste wedstrijdleider Steef van Duin in opdracht van de Nevobo een Open NK Veteranen Beachvolleybal indoor én outdoor. De beachvelden in the Beach lenen zich uitstekend voor de indoor editie. 

Foto: Emiel Boersma tijdens de Olympische Spelen in 2008 (Foto Hoogendoorn)

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn