Beleef de EK-finale van Sanne Keizer en Madelein Meppelink opnieuw

Beleef de EK-finale van Sanne Keizer en Madelein Meppelink opnieuw

Volleybal.nl presenteert aanstaande zaterdag de tweede aflevering in de reeks #Smashback die wij samen met de NOS en Ziggo Sport hebben opgezet. We gaan terug naar 2018, het jaar waarin Sanne Keizer en Madelein Meppelink voor het eerst samen spelen en tot grote verrassing van iedereen de Europese titel grijpen op het DELA EK Beachvolleybal dat in Nederland wordt gehouden. Sanne en Madelein blikken samen met NOS Studio Sport-presentator Maarten Tip terug op deze historische overwinning, kijk mee om 20.00 uur op Volleybal.nl en op Facebook.

Het DELA EK Beachvolleybal werd in vier steden verspreid over Nederland gehouden, van 15 tot en met 22 juli werd er in Utrecht, Apeldoorn, Rotterdam en Den Haag gespeeld. Keizer en Meppelink speelden hun poule in Rotterdam en verhuisden naar Den Haag voor de finales. Daarin troffen zij op zaterdag 21 juli het Zwitserse duo Betschart/Hüberli.

Presentator Maarten Tip bekijkt samen met het Nederlandse tweetal de finale en doet ook samen met hen het commentaar bij de beelden van de eerste set. Ze zien hoe ze de hele wedstrijd hard moeten werken, hoe ze als nieuw beachvolleybalteam nog tijdens de wedstrijd beter worden en hoe ze uiteindelijk op de meest onwaarschijnlijke manier de titel grijpen. Bekijk hieronder de promo.

Zaterdag om 20.00 uur gaan we los. Je kunt de wedstrijd bekijken op Volleybal.nl en op de Facebook-pagina van VolleybalNL. De beelden van de finale blijven na uitzending nog twee weken online staan. We danken de NOS voor het beschikbaar stellen van de beelden.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×