Per vanochtend kent Nederland een aantal aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus. Enkele van deze maatregelen hebben beperkte invloed op het WK Volleybal voor Vrouwen onder de 20 jaar, dat gisteren is gestart in het Topsportcentrum in Rotterdam.

Publiek blijft welkom bij de wedstrijden in Rotterdam. Net als vanaf de start is hiervoor een geldig coronatoegangsbewijs voor nodig. Dat kan op drie manieren: een vaccinatiebewijs, een testbewijs met negatieve uitslag en een herstelbewijs. De nieuwe maatregelen veranderen de duur van een geldig negatief testbewijs. Vanaf dinsdag 13 juli is je testbewijs 24 uur geldig (in plaats van 40 uur). Meer over de coronatoegangsbewijzen voor dit evenement lees je hier.

In de hallen van het Topsportcentrum kan het publiek de wedstrijden louter volgen vanaf zitplaatsen. Het aantal beschikbare tickets is maximaal tweederde van de totale capaciteit, zodat het publiek op anderhalve meter afstand van elkaar kan zitten.

Daarnaast gelden uiteraard de basismaatregelen in het Topsportcentrum: Houd, ook buiten de wedstrijden, anderhalve meter afstand, was regelmatig je handen en nies en hoest in je elleboog.

Meer weten over het WK Volleybal U20? Hier vind je alle informatie.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×