Na het aankomende weekend weten we wie zich de landskampioen van het seizoen 2020-2021 mag noemen. Amysoft Lycurgus heeft de eerste play-offwedstrijd gewonnen en kan zaterdagmiddag in eigen huis de titel binnenhalen. Als Draisma Dynamo op bezoek in Groningen de stand in de best-of-three gelijktrekt, valt zondagmiddag in Apeldoorn de beslissing.

14.00 uur Amysoft Lycurgus – Draisma Dynamo
In een weergaloze wedstrijd vol spanning pakte Amysoft Lycurgus woensdagavond de overwinning in de eerste wedstrijd van de play-off. Dat heeft de Groningse ploeg op pole position gezet voor het behalen van hun vierde landstitel.

Als Dynamo aanspraak wil maken op zijn dertiende landskampioenschap dan zal de ploeg van Redbad Strikwerda dit aankomende weekend tweemaal moeten winnen. Eerst in het hol van de leeuw, wat ze in de laatste twee pogingen niet lukte. Op 27 maart verloor Dynamo met 3-2 in de kampioenspoule, afgelopen zondag was Lycurgus in de bekerfinale met 3-1 te sterk.

De wedstrijd is live te zien op via de livestream op volleybal.nl, geproduceerd in samenwerking met de NOS. Als Dynamo wint is op zondagmiddag 15.00 uur de allesbeslissende wedstrijd in Apeldoorn. Ook die wedstrijd is via de livestream op volleybal.nl te bekijken. Dat is een productie in samenwerking met Sport Noord.

16.00 uur RECO ZVH – VoCASA
In de degradatiepoule is slechts een wedstrijd, Talentteam Papendal en ComputerPlan VCN kampen nog met de naweeën van coronabesmettingen van vorige week. VoCASA kan bij winst de koppositie in de degradatiepoule weer overnemen van Taurus. Als ZVH met 3-0 of 3-1 weet te winnen zijn zij de nieuwe lijstaanvoerder. Bekijk ook deze wedstrijd op volleybal.nl.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×