Numidia TopVolleybal Limburg was dicht bij de eerste overwinning in de Eredivisie, maar in de slotfase wist ComputerPlan VCN het tij nog net op tijd te keren. In de vrouweneredivisie hebben Sliedrecht Sport en Team22 hun tweede overwinning geboekt, Peelpush heeft de eerste overwinning kunnen bijschrijven.

Mannen
De nieuwkomer in de Eredivisie, Numidia TopVolleybal Limburg, heeft het eerste punt in de Eredivisie binnen, maar was niet verwijderd van de zege in vijf sets. Met zeer sterk blokkerend spel pakten ze in de beslissende set een 7-0 voorsprong, maar zagen VCN stapje voor stapje terugkomen.

Bij 13-10 maakte VCN nog een serie van vijf punten en pakte daarmee de overwinning.

Bekijk hier de volledige stand.

Uitslagen

Uitslagen SP2 Zon FB2

Vrouwen
Debutant Draisma Dynamo Dames 1 heeft haar eerste wedstrijd in de Eredivisie niet kunnen opsieren met een overwinning, tegen Team22 konden ze weinig inbrengen. Het werd 0-3 (18-25, 16-25, 16-25). Landskampioen Sliedrecht Sport pakte tegen Eurosped de tweede zege, net als vorige week tegen VC Sneek werd het 3-1.

Peelpush kon ook de eerste driepunter noteren, in de thuiswedstrijd tegen Lammerink Installatiegroep/Set-Up'65 werd met 3-1 gewonnen.

Team22 heeft op basis van setquotiënt de leiding in de Eredivisie overgenomen van Apollo 8. Bekijk hier de volledige stand.

Uitslagen

Uitslagen SP2 Zon FB
Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×