Wil jij leven als een topsporter op het zand? Die kans krijg je nu! Beachvolleybal Team Nederland (BTN) organiseert namelijk in oktober een kamp waarin je drie dagen leeft als een top-beachvolleyballer. Tijdens dit kamp, dat op Sportcampus Zuiderpark plaatsvindt, krijg je tips & tricks van spelers en trainers van BTN.

Informatie over het kamp
Net als de spelers van Beachvolleybal Team Nederland zal jij je trainingen volgen op Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Daar ervaar je, door middel van intensieve trainingen, wedstrijd gerichte oefeningen en de nodige theorie, zelf hoe het is om te leven als topsporter. Het kamp is bedoeld voor jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Val je buiten deze leeftijdscategorie? Schroom dan niet om jezelf alsnog aan te melden. De organisatie zal kijken wat ze voor je kunnen betekenen.

Het kamp vindt plaats van dinsdag 17 t/m donderdag 19 oktober. Het programma start elke dag rond 10.00u en eindigt om 17.00u.

Inschrijven
Inschrijven kan individueel of als groep. Per persoon betaal je €175,- voor een volledig verzorgde ervaring met 8 trainingen, 1 theoriesessie en dagelijks een heerlijke lunch (overnachtingen niet inbegrepen). Meld je nu aan via onderstaande button en wie weet zien we jou later terug als sterspeler van Beachvolleybal Team Nederland.

Let op: Er is maar beperkt plek, schrijf je dus snel in!

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn