Wil jij leven als een topsporter op het zand? Die kans krijg je nu! Beachvolleybal Team Nederland organiseert voor de derde keer de BTN Pro-Stagedagen op Sportcampus Zuiderpark. Op 21 en 22 februari krijg je tips & tricks van de beste spelers en trainers van Nederland.

Twee dagen leven als een pro
Net als de spelers van Beachvolleybal Team Nederland zal jij je trainingen volgen op Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Daar ervaar je, door middel van intensieve trainingen, wedstrijd gerichte oefeningen en de nodige theorie, zelf hoe het is om te leven als topsporter. Het kamp is bedoeld voor jeugd van 13 tot en met 17 jaar. Val je buiten deze leeftijdscategorie? Schroom dan niet om jezelf alsnog aan te melden. De organisatie zal kijken wat ze voor je kunnen betekenen.

Het kamp vindt plaats van op woensdag 21 en donderdag 22 februari. Het programma start beide dagen rond 10.00u en eindigt om 17.00u.

Inschrijven
Inschrijven kan individueel of als groep. Per persoon betaal je €119,- voor een volledig verzorgde ervaring met twee heerlijke lunches (overnachtingen niet inbegrepen). Het programma zit boordevol trainingen, inclusief techniek, tactiek, wedstrijdgerichte oefeningen, voeding en krachttraining. Meld je nu aan via onderstaande button en wie weet zien we jou later terug als sterspeler van Beachvolleybal Team Nederland.

Let op: Er is maar beperkt plek, schrijf je dus snel in!

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn