Ook bij de mannen zit de laatste speelronde in de poulefase van de Champions League erop! Veel internationals zien we terug in de knock out-fase van het toernooi. Bekijk hieronder alle samenvattingen!

Ziraat Bank ANKARA - Olympiacos PIRAEUS
Ziraat Bank had de poulewinst al binnen na de vijfde ronde, maar bleef ook in de laatste wedstrijd vol overtuiging spelen. In Ankara werd Olympiacos met 3-0 verslagen, waardoor de ploeg van Bennie Tuinstra en Wouter ter Maat ongeslagen naar de kwartfinales gaat.

BERLIN Recycling Volleys - Gas Sales Daiko PIACENZA
In Poule C ging Gas Sales Daiko, waar Robbert Andringa onder contract staat, de strijd aan met Recycling Volleys. De wedstrijd werd afgesloten met een ace van onze landgenoot, waardoor de winst en het directe ticket voor de kwartfinales binnen was.

Cucine Lube CIVITANOVA - Greenyard MAASEIK
Greenyard Maaseik met Joris Berkhout verliest met 3-0 van Cucine. De Belgische ploeg eindigt op de derde plek in de poule, wat helaas net niet genoeg was voor een vervolg in het toernooi.

TOURS VB - ACH Volley LJUBLJANA
Tours VB, met Michaël Parkinson in de selectie, wint overtuigend van Ljubljana met 3-0. Het Franse team verovert daardoor een plekje in de play-offs.

Sport LISBOA e Benfica - Halkbank ANKARA
Nimir en zijn ploeg Halkbank wonnen de laatste poulewedstrijd nipt met 3-2. Zij eindigen als tweede in de poule en zien we dus terug in de play-offs.

Grupa Azoty KĘDZIERZYN-KOŹLE - Knack ROESELARE
Na een 2-0 achterstand kwam het Grupa Azoty van Twan Wiltenburg knap terug en na een spannende vijfsetter stapte het Poolse team als winnaar van het veld. De Nederlander en zijn teamgenoten stelden hiermee de tweede plek, en een plekje in de play-offs, veilig.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn