Clinic bij Zaanstad voor talentvolle en ambitieuze spelers uit de regio

Clinic bij Zaanstad voor talentvolle en ambitieuze spelers uit de regio

Op zondag 19 januari zijn alle talentvolle spelers van 15-21 jaar van harte welkom bij een unieke clinic van Eredivisievereniging Zaanstad. Onder leiding van de trainers Sandor Rieuwers, Derk de Saegher en de spelers van Zaanstad Heren 1 maak je kennis met topvolleybal op het hoogste niveau in Nederland: de Eredivisie. Staf en spelers bieden een compleet programma en laten zien wat het betekent om in de Eredivisie te spelen.

Het programma bestaat uit verschillende baltrainingsvormen, krachttraining en informatie over sportvoeding, tactische videoanalyse en hoe de organisatie eruit ziet. Alle deelnemers worden ook van harte uitgenodigd om de Eredivisiewedstrijd Zaanstad - Draisma Dynamo op zaterdag 1 februari bij te wonen. Er wordt dan een apart deel van de tribune vrijgehouden en de toegang voor deelnemers aan de clinic is gratis.

Wie ziet Zaanstad graag naar de clinic komen? Dat kunnen Jongens-A spelers zijn die uitkomen in de hoofd-/topklasse en spelers tussen de 15 en 21 jaar die uitkomen in een divisieteam. Ook kan het zijn dat je wel talent denkt te hebben, als ‘eenling’ bij je club er bovenuit steekt en zeer gemotiveerd bent.

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via dit formulier op de website van Zaanstad  uiterlijk vrijdag 17 januari. De clinic begint zondag 19 januari om 12.00 uur en duurt twee uur. De locatie is Topsportcentrum De Koog in Koog a/d Zaan. Deelname aan de clinic is gratis! Publiek is ook van harte welkom.

Als je vragen hebt over deze clinic, stuur dan een email naar communicatie@vvzaanstad.nl

Foto: Eric Visch

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×