Let op: aanstaande zaterdag is Code Oranje van kracht!

Let op: aanstaande zaterdag is Code Oranje van kracht!

Let op: aanstaande zaterdag is Code Oranje van kracht! De Nevobo biedt hiermee vele teams de mogelijkheid om hun competitiewedstrijd te verzetten en zo de achtste finale van de Lange Mannen bij te wonen die om 16.00 uur in Omnisport Apeldoorn wordt gespeeld.

De Nevobo heeft voor komende zaterdag Code Oranje afgeroepen. Dit betekent dat teams en verenigingen wedstrijden van 3e divisie niveau of lager mogen verzetten zonder dat toestemming van de tegenstander nodig is. Teams die op 2e divisie of hoger spelen kunnen alleen in onderling overleg met de tegenstander besluiten de wedstrijd te verzetten. Code Oranje geldt voor wedstrijden die zaterdag 21 september na 12.00 uur gespeeld worden. Met de maatregel komt de Nevobo tegemoet aan de oproepen van volleyballers en wil ze er alles aan doen om er een onvergetelijke Oranjedag van te maken in Omnisport Apeldoorn.

Wil je als team gebruikmaken van Code Oranje?
Teams dienen contact op te nemen met hun wedstrijdsecretariaat om van Code Oranje gebruik te maken. Lees er alles over in het nieuwsbericht op nevobo.nl

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×