De Nevobo heeft in overleg met Draisma Dynamo en Amysoft Lycurgus besloten de finaleserie om het landskampioenschap tussen beide teams in te korten tot een best-of-three. Reden hiervoor is de beperkte tijd die nog beschikbaar is nu de wedstrijd van aanstaand weekend niet door kan gaan vanwege corona. De uitgestelde bekerfinale van afgelopen maandag zal ingehaald worden op 18 april.

De planning was dat aanstaande zondag de eerste wedstrijd in de finaleserie om het landskampioenschap gespeeld zou worden tussen Draisma Dynamo en Amysoft Lycurgus. Vanwege meerdere coronabesmettingen bij Dynamo kan deze wedstrijd niet doorgaan. In overleg met beide teams en met inachtneming van de beperkte ruimte die er nog op de kalender is, is de play-off teruggebracht tot een best-of-three-serie.

De serie moet gespeeld zijn voordat het internationale seizoen begint. De mannen van Oranje, waarvoor in totaal acht spelers van Dynamo en Lycurgus op de longlist staan, spelen op 7 mei al hun eerste interland voor de EK-kwalificatie.

De wedstrijden in de finaleserie worden op de volgende data gespeeld:

  • Woensdag 21 april
  • Zaterdag 24 april
  • Zondag 25 april (indien nodig)

Bekerfinale
De uitgestelde bekerfinale van afgelopen maandag wordt op zondag 18 april ingehaald. Amysoft Lycurgus en Draisma Dynamo treffen elkaar in Topsportcentrum Alfacollege in Groningen.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×