Op woensdagavond start voor het Talentteam Papendal mannen de Eredivisie. Zij ontvangen in Ede het team van VoCASA uit Nijmegen. In de Eredivisie voor vrouwen speelt Eurosped de tweede thuiswedstrijd in vier dagen, om 20.00 uur is in Vroomshoop Djopzz Regio Zwolle Volleybal de tegenstander.

De talenten van Papendal zouden afgelopen zaterdag voor het eerst in actie gekomen zijn in de Eredivisie, maar vanwege het overlijden van trainer/coach Olaf Ratterman van tegenstander Bielderman Koetsier/SSS werd die wedstrijd uitgesteld. Op dinsdagavond hebben familie, vrienden, kennissen en collega’s afscheid genomen van de 45-jarige trainer in sporthal De Meerwaarde, de thuisbasis van SSS. De Green Army, de supporters en spelers van SSS vormden een indrukwekkende erehaag voor hun leidsman, met fakkels en een oorverdovende stilte. Vandaag was de uitvaart van Ratterman in besloten kring.

Talentteam - VoCASA
Woensdag is het dan eindelijk zover voor de mannen van coach Arnold van Ree. Om 19.00 uur is VoCASA de tegenstander in de Van der Knaaphal in Ede. Voor VoCASA startte de competitie afgelopen zaterdag met een 3-0 nederlaag bij Amysoft Lycurgus. De Nijmegenaren zullen zich vasthouden aan de tweede set in Groningen waarin ze lange tijd mee konden komen met de beker- en Supercuphouder. De wedstrijd is hier via livestream te bekijken.

Eurosped - Zwolle
Bij de vrouwen staan twee teams tegenover elkaar die afgelopen weekend in hun eerste optreden flink aan de bak moesten. Zowel Team Eurosped als Djopzz Regio Zwolle Volleybal moesten alles uit de kast halen om in vijf sets te zegevieren. Als gevolg staan ze ook zusterlijk naast elkaar op plaats 5 en 6 in de Eredivisie.

Het treffen in sporthal De Punt in Vroomshoop start om 20.00 uur en is via deze pagina live te volgen.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×