Met vier wedstrijden op woensdag en een op donderdag gaat de strijd in de Eredivisie bij de mannen verder. Koploper Active Living Orion komt niet in actie, de concurrentie kan het gat met de Doetinchemmers gaan verkleinen. Draisma Dynamo en Amysoft Lycurgus kunnen tot op vier punten naderen.

Na enkele afmeldingen in het weekend wegens corona kunnen de wedstrijden van woensdag en donderdag doorgang vinden. Er is enige scheefgroei ontstaan door de afmeldingen, regerend landskampioen Draisma Dynamo speelde pas zes wedstrijden waar koploper Orion al acht keer aan de start verscheen. Orion won alle wedstrijden.

Vanavond kunnen Dynamo en Amysoft Lycurgus het gat tot Orion dichten. Beide teams staan op 15 punten, maar het aantal gespeelde wedstrijden verschilt nog. Lycurgus treft op papier de betere tegenstander, VoCASA staat vierde op de ranglijst. Dynamo krijgt Talentteam Papendal op bezoek, dat team won de laatste twee wedstrijden en verkeert in goede vorm.

Programma

Programma SP9 MN FB

Stand

Pos

Team

Wedstrijden gespeeld

Punten

1

Active Living Orion HS 1

8

22

2

Draisma Dynamo HS 1

6

15

3

Amysoft Lycurgus HS 1

7

15

4

VoCASA HS 1

6

13

5

Taurus HS 1

7

12

6

Talentteam Papendal HS 1

7

9

7

Simplex SSS HS 1

6

8

8

Sliedrecht Sport HS 1

7

8

9

ComputerPlan VCN HS 1

8

6

10

RECO ZVH HS 1

6

2

11

Numidia TopVolleybal Limburg HS 1

6

1

Livestreams
Alle wedstrijden van deze doordeweekse speelronde zijn via de livestreams te volgen. Via het programma van de mannen kom je bij de streams uit.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×