Woensdagavond stonden er vier wedstrijden op het programma in de Eredivisie Heren. De topteams Draisma Dynamo, Active Living Orion en Samen Lycurgus verdienden allen drie punten en blijven zo volop meedoen om de bovenste plaatsen. Draisma Dynamo nam de koppositie over van Simplex SSS, al moet worden aangetekend dat de Apeldoorners een wedstrijd meer speelden. VoCASA nam afstand van de onderste regionen na een 3-1 zege op Talentteam Papendal.

Uitslagen Eredivisie Heren 23 november

In Huizen ontving Prima Donna Kaas Draisma Dynamo uit Apeldoorn. Een bijzondere wedstrijd voor de familie Meijs, aangezien de broers Alex (PDK Huizen) en Sil (Draisma Dynamo) het tegen elkaar opnamen. Het was Sil die met zijn team als winnaar uit de bus kwam. Nadat beide teams ieder een set hadden gewonnen, domineerde Draisma Dynamo vanaf de derde set de wedstrijd: 1-3.

In Groningen zou het een bijzondere avond worden voor assistent-trainer Mohamed Romdhane. Doordat hoofdcoach Arjan Taaij met een buikgriep noodgedwongen afwezig was, maakte Romdhane tegen RECO ZVH zijn debuut als hoofdcoach in de Eredivisie.

Onder leiding van Romdhane won Samen Lycurgus eenvoudig de wedstrijd met 3-0.

Bekijk hier het interview met Mohamed Romdhane op het clubkanaal van Samen Lycurgus:

In Doetinchem hield Active Living Orion het bezoekende Taurus gemakkelijk van zich af (3-0). Alleen in de tweede set (25-22) konden de bezoekers uit Houten Orion enigszins volgen.

VoCASA boekte in Nijmegen een belangrijke 3-1 zege op Talentteam Papendal. De ploeg van trainer/coach Erik Gras steeg dankzij de zege naar de negende plek en nam zo afstand van de onderste drie teams op de ranglijst.

Donderdagavond staat er nog één duel op het programma: NUMIDIA VC LIMAX – VCN.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×