In de tweede voorronde van de Champions League neemt Draisma Dynamo het vanavond op tegen de Portugese ploeg Benfica. Om 19.30 klinkt het eerste fluitsignaal in de Draisma Dynamo Arena in Apeldoorn. De return is op woensdag 12 oktober in Lissabon.

Draisma Dynamo plaatste zich vorige week nipt voor de tweede voorronde van de Champions League. In Apeldoorn had de ploeg weinig moeite met OK Strumica Nikob (3-0), maar in Noord-Macedonië ging het bijna mis. Dynamo verloor de return met 3-1. De ploeg van coach Redbad Strikwerda won de Golden Set met 13-15 en stelde daarmee alsnog een plek in de volgende ronde veilig.

Benfica uit Lissabon is de tegenstander in de tweede voorronde. De ploeg werd afgelopen seizoen voor de derde keer op rij landskampioen van Portugal en heeft zich direct geplaatst voor de tweede voorronde van de Champions League. Vorig seizoen nam de ploeg ook deel aan de belangrijkste Europese volleybalcompetitie. Na twee keer winst en vier keer verlies, strandde het team toen in de poulefase. De wedstrijd begint om 19.30 uur en is live te volgen op eurovolley.tv.

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×