Deze midweek staat voor Draisma Dynamo en SAMEN.Lycurgus in het teken van Europees volleybal. Draisma Dynamo reisde af naar het verre Novosibirsk in Siberië waar het vanmiddag in de achtste finale van de CEV Cup speelt tegen het plaatselijke Lokomotiv. SAMEN.Lycurgus speelt woensdagavond in de achtste finale van de Challenge Cup uit tegen Montpellier.

Draisma Dynamo

Draisma Dynamo moest duizenden kilometers reizen voor het treffen met Novosibirsk, de derde stad van Rusland na Moskou en Sint Petersburg. Het team van coach Redbad Strikwerda staat voor de lastige uitdaging om het de thuisploeg vandaag moeilijk te maken. Novosibirsk gaat momenteel fier aan kop in de Russische Superleague, en laat vermaarde teams als Dinamo Moskou, Kemerovo en Zenit Kazan voorlopig achter zich.

De wedstrijd is te bekijken via de livestream van de CEV. Om te kunnen kijken moet een abonnement worden afgesloten van € 4,99 (maandelijks opzegbaar).

Regionaal dagblad De Stentor houdt een interessant blog bij over de verrichtingen van Dynamo in Siberië. Het blog lees je hier.

De return in Apeldoorn wordt gespeeld op donderdag 13 februari.

SAMEN.Lycurgus

SAMEN.Lycurgus is afgereisd naar Frankrijk waar het woensdagavond in de achtste finale van de Challenge Cup speelt tegen Montpellier, de huidige nummer drie van de Franse competitie.

De return in Groningen wordt gespeeld op woensdag 12 februari.

Programma achtste finale CEV Cup, dinsdag 28 januari:

13.00 uur (Ned. tijd) - Lokomotiv Novosibirsk – Draisma Dynamo

Programma achtste finale Challenge Cup, woensdag 29 januari:

20.00 uur - Montpellier Castelnau UC – SAMEN.Lycurgus

Foto: Facebook Draisma Dynamo

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×