Het eerste Europese Beach Pro Tour toernooi van dit seizoen vindt deze week plaats in Madrid, Spanje. Het toernooi is verspreid over twee weken: deze week komen de mannenteams in actie, volgende week is het de beurt aan de vrouwen. Matthew Immers en Mart van Werkhoven spelen vandaag in de poulefase van het hoofdtoernooi.

Future
Het toernooi in Madrid is op Future-niveau, de opmaat voor het Challenge-niveau. Het format voor de competitie bestaat uit 24 teams per gender, hiervan hebben 16 teams zich rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi. De overige 8 teams hebben zich gisteren geplaatst door middel van knock-out kwalificaties.Matthew Immers en Mart van Werkhoven spelen vandaag in het hoofdtoernooi, waarvoor het duo zich als tweede wist te plaatsen.

Immers/Van Werkhoven
In maart namen Immers en Van Werkhoven deel aan het Challenge-toernooi in Mexico. Via de kwalificatieronde plaatste het duo zich voor het hoofdtoernooi, waar ze in de poulefase één wedstrijd wonnen en één wedstrijd verloren. In de round of 18 werden ze uitgeschakeld door het Amerikaanse duo Schalk/Brunner en eindigde daarmee op de 17e plek. Vandaag nemen Immers en Van Werkhoven het in de eerste poulewedstrijd in Madrid op tegen het Spaanse duo Viera/Gutiérrez M.

Programma poulefase

Dag

Tijd (NL)

Wedstrijd

13-05

09.30

Immers/Van Werkhoven - Viera/Gutiérrez M. (SPA)

13-0517.00Immers/Van Werkhoven - Métral/Haussener (ZWI)


Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×