Geen Nederlandse mannenteams in de tweede kwalificatieronde DELA Beach Open

Geen Nederlandse mannenteams in de tweede kwalificatieronde DELA Beach Open

Beide Nederlandse mannenteams zijn er niet in geslaagd hun eerste kwalificatiewedstrijd te winnen. Lees hieronder de verslagen.

Aye/Gauthier-Rat – Van der Ham/Nijeboer (2-1)
Jannes van der Ham en Thijs Nijeboer kwamen vandaag als eerste Nederlandse mannenteam in actie. Ze namen het op tegen het Franse duo Aye/Gauthier-Rat. In de eerste set hadden de Nederlandse mannen moeite om in het spel te komen, de Fransen liepen snel uit en wonnen de set met 21-14. De tweede set begon het team een stuk sterker. Ze begonnen beter te spelen en wisten mede door hun service druk op de Fransen te zetten. De Nederlandse mannen wonnen de set (19-21) en sleepten er zo een beslissende set uit. Deze derde set ging lange tijd gelijk op, maar de Fransen waren uiteindelijk de betere partij en wonnen de wedstrijd. Jannes van der Ham en Thijs Nijeboer waren teleurgesteld, maar kijken ook met een goed gevoel terug op de wedstrijd: “Spelen op het centre court is fantastisch. Het licht is mooi en er was veel publiek voor ons. Het is hier echt voor publiek gemaakt! ”  

Immers/Vismans S. – Nurminen/Siren (0-2)
Het tweede Nederlandse mannenteam Sven Vismans en Matthew Immers ging de strijd aan met het Finse duo Nurminen/Siren. Ook voor dit Nederlandse duo was de start wat stroef, het lukte de mannen niet om hun niveau te halen. Dit zorgde voor een snelle setwinst voor de Finnen (14-21). Sven Vismans en Matthew Immers lieten het er echter niet bij zitten en begonnen sterk aan de tweede set. Matthew Immers begon beter te blokkeren en ook Sven Vismans was op dreef in het achterveld. Het Nederlandse team pakte een voorsprong, maar wist deze helaas niet te behouden. De Finnen kwamen steeds dichterbij en wisten uiteindelijk ook de tweede set naar zich toe te trekken. Voor de Nederlandse mannen houdt het DELA Beach Open hier dus helaas op.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×