Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 12 januari heeft de Nevobo moeten besluiten dat de Volleybaldirect Open (NOJK) dit seizoen definitief wordt gecanceld.

Vorige week dinsdag, 12 januari, werd bekendgemaakt dat de lockdown tot in ieder geval 10 februari wordt verlengd. Het uitspelen van een (halve) competitie behoorde hierdoor al niet meer tot de mogelijkheden. Ook heeft de Nevobo door de verlenging van de lockdown moeten besluiten dat de Volleydirect Open (NOJK) definitief niet doorgaat.

De Nevobo begrijpt dat dit een enorme teleurstelling is voor de vele jeugdvolleyballers die nu deel zouden nemen aan de halve finales op zaterdag 20 februari van de Volleybaldirect Open (NOJK) én mogelijk zelfs aan de finales op zaterdag 3 april. Gezien de huidige situatie en de vele onzekerheden is dit in de ogen van de Nevobo de juiste beslissing om de Volleybaldirect Open (NOJK) te cancelen voor dit seizoen.

Spelen van wedstrijden
Zodra het coronavirus het toelaat, organiseert de Nevobo wel weer wedstrijden. Deze wedstrijden vinden voor zoveel mogelijk plaats conform de resterende wedstrijdschema’s binnen de huidige poules. Zoals eerder aangegeven vindt er geen P/D plaats, maar zorgt de Nevobo er hiermee wel voor dat er weer zoveel mogelijk gevolleybald kan worden.

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn