Dit is je kans om het Future-toernooi in Sportcampus Zuiderpark (Den Haag) van heel dichtbij mee te maken! Sterker nog: jij kunt zélf op het veld staan. Een ervaring om nooit te vergeten! Maak jij tussen 28 december en 30 december 2022 deel uit van team ‘Court Crew’?

Er zijn op 28 december, 29 december en 30 december iedere dag 2 sessies (ochtend/middag en middag/avond) waar je je voor kan aanmelden. Per sessie hebben we 8 ballenmeisjes/jongens nodig. Zij helpen met het aangooien van ballen naar de spelers/speelsters en harken het veld tussen de sets en tijdens de technische time-out. Je mag zelf aangegeven bij hoeveel sessies jij aan de slag wil/kunt als Court Crew. We zoeken kinderen in de leeftijd van ongeveer 11 t/m 16 jaar oud. Het is handig als je affiniteit hebt met (beach)volleybal en het spelletje begrijpt.

Interesse? Door middel van het invullen van dit aanmeldformulier kun jij je opgeven als Court Crew. We werken qua aanmeldingen op volgorde van binnenkomst, oftewel: wie het eerst komt wie het eerst maalt. Je bent pas ingedeeld op de aangevraagde wedstrijd(en) na een bevestigingsmail van ons.

Goed om alvast te weten:

  • Court Crew moet 1,5 uur vóór aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn.
  • Per ballenmeisje/jongen is er één vrijkaart voor één ouder beschikbaar voor de sessie waarop hij/zij in actie komt.

Court Crew begeleiders
Voor dit toernooi zijn we voor alle dagen ook nog opzoek naar Court Crew begeleiders! Zij begeleiden de Court Crew van en naar het veld en zijn het eerste aanspreekpunt voor deze groep.

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op via: vrijwilligers@nevobo.nl.

Foto: Pim Waslander

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×