Deze week was de tweede ronde van de halve finales van de Champions League. Robin de Kruijf en Nika Daalderop zullen elkaar tegenkomen in de SuperFinals. Voor Bennie Tuinstra en Wouter Ter Maat is de halve finale het eindstation. Bekijk hieronder de samenvattingen!

Fenerbahce Opet ISTANBUL - Allianz Vero Volley MILANO
Na de overwinning in de eerste halve finale hadden Nika Daalderop en haar team de beste uitgangspositie om de finale te behalen. In de tweede halve finale waren de rollen echter omgekeerd en wist Fenerbahce Opet de wedstrijd te winnen met 3-1. Hierdoor kwam het aan op een golden set, welke uiteindelijk met 11-15 werd gewonnen door Allianz Vero Volley. Zij plaatsen zich hierdoor voor de SuperFinals.

Eczacibasi Dynavit ISTANBUL - A. Carraro Imoco CONEGLIANO
Na een spannende vijfsetter in de eerste halve finale, wist A. Carraro Imoco de tweede wedstrijd te winnen met 1-3. Door deze overwinning plaatst de ploeg van Robin de Kruijf zich voor vierde keer voor de SuperFinals.

Ziraat Bank ANKARA - JASTRZEBSKI Węgiel
De eerste wedstrijd van de halve finale werd in Polen verloren door het team van Bennie Tuinstra en Wouter Ter Maat. Hierdoor moest er gewonnen worden met 3-0 of 3-1 in de tweede wedstrijd. Helaas werd de wedstrijd verloren met 2-3 en is Ziraat Bank uitgeschakeld in de Champions League.

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn