Bij de mannen zijn de eerste rondes van de kwartfinales gespeeld! Bennie Tuinstra en Wouter ter Maat hebben de beste uitgangspositie om de halve finales te halen. Nimir moet in de volgende kwartfinale aan de bak om door te gaan en voor Robbert Andringa & zijn ploeg zal de tweede wedstrijd ook spannend worden. Bekijk hieronder de samenvattingen!

Guaguas LAS PALMAS - Ziraat Bank ANKARA
Bennie Tuinstra en Wouter ter Maat wonnen met 1-3 van het Spaanse Guaguas Las Palmas. Door deze overwinning hebben ze de perfecte uitgangspositie om de halve finales te halen. Bij een overwinning of 2-3 verlies in eigen huis zijn ze door, bij 0-3 of 1-3 verlies wordt de winnaar bepaald door het spelen van een golden set.

Gas Sales Daiko PIACENZA - JASTRZEBSKI Węgiel
Robbert Andringa en zijn ploeg wonnen na een spannende wedstrijd met 3-2 van Jastrzebski Węgiel. Op 28 februari spelen ze de return in Polen. Bij winst zijn ze door naar de halve finales. Bij 3-0 of 3-1 verlies zijn ze uitgeschakeld en bij 3-2 verlies spelen ze een golden set. Andringa kwam niet in actie in Piaenza.

Halkbank ANKARA – Cucine Lube CIVITANOVA
Nimir en zijn ploeg Halkbank hebben de eerste wedstrijd van de kwartfinales verloren met 1-3 van het Italiaanse Cucine Lube Civitanova. Op 28 februari spelen ze de return in Italië. Bij een 3-0 of 3-1 winst dwingen ze een golden set af. Nimir werd in Ankara topscorer met 27 punten.

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn